fredag morgen d.17.oktober, klokken 02

 

 

Til

Københavns Politi

Politigården

FAx 38883810

 

 

Anmodning om møde med politiet vedr. det bezatte hus i Ahornsgade.

 

Vi har en formodning om, at I vil rydde huset i nat.

 

Vi har optaget forhandlinger med såvel Bydelsrådet Indre Nørrebro, som med husets ejer Byfornyelsesselskabet. Byfornyelsesselskabet har tidligere lovet, at de vil søge at finde boliger til os. Og denne torsdag aften klokken 24 har socialudvalgsforkvinden i Bydelsrådet, Katrine Hammerich, lovet os, at Bydelsrådet seriøst vil gå ind og medvirke til at skaffe en bolig til os. Hendes forslag var, at vi skulle forlade Ahornsgade, om vi så skulle ligge i lag i Gaderummet i en periode, og hermed kunne en konfrontation undgåes.

 

Vi ønsker ikke en konfrontation. Lad os snakke om det. På lang sigt har vi fælles interesser i at boligproblemer løses på fredelig vis. Vi forlader huset frivilligt, når det skal rives ned efter årsskiftet, eller når vi har fundet et alternativ, og et sådant alternativ synes at være inden for rækkevidde med udmeldingerne fra Bydelsrådet og Byfornyelsesselskabet.

 

Problemet med naboklagerne og utrygheden hos dem er ikke kun et problem, som vi i det bezatte hus har skabt. Problemet er også, at naboerne frygter en voldelig konfrontation, når problemer som vores går i hårknude.

 

Vi foreslår derfor at mødes i morgen aften, fredag d.17.oktober kl.19 i Gaderummet, Nørrebrogade 56 B, 4.sal. Vi inviterer selvfølgelig Bydelsrådet og Byfornyelsesselskabet samtidig.

 

Vi synes I skal stoppe op, hvis I er igang med at skulle storme huset. Ring i stedet på telefon 3537-4735 og sig at I gerne vil komme til møde med os.

 

 

Kærlig hilsen

 

Bezætterne i BANZAI og Gaderummet