Til

Mette Kirk og Kirsten Marie Bovbjerg

 

Angående jeres evaluering.

 

Jeg skriver til jer, fordi jeg vil anmode jer om, at I nu afvikler aftalen om at fremlægge jeres rapport for den ungegruppe, som I har studeret.

 

I er afregnet økonomisk. I kom selv med et forslag til hvad I havde brug for mere, dels til færdiggørelse af rapporten, dels til møde med de unge, vist nok 30-50 timer, og I fik de 50 timer! Det er ikke rimeligt, at de unge skal trækkes med en manipulerede rapport, hvor I blandt meget andet bortlyver systemviden om, at I lagde jer ud med ungegruppen og vist flere andre på stedet også.

 

Jeg har holdt mig fra kontakt med jer. Jeg oplever den som giftig og totalt urimelig fra jeres side. Sidste mail fra Kirsten Marie, som var et svar på et ønske fra min side om at få rettet nogle få stavefejl, lød således:

"Hej Kalle

Nu får du så den ønskede word-fil, såkaldt skrivebeskyttet. Gensidig tillid har jo ikke præget samarbejdet og slet ikke fra din side, så derfor begynder man jo at tage forholdsregler. Dette er en tillidserklæring, som jeg håber du forstår at forvalte.

Venlig hilsen Kirsten Marie"

 

Med venlig hilsen

Kalle